We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. (SGGDH een gloednieuwe website heeft gelanceerd: www.sggdh.nl! Deze website biedt een uitgebreid overzicht van ons werk.

Onze nieuwe site biedt een uitgebreid overzicht van het werk van onze stichting in al zijn facetten. Van het organiseren van inspirerende congressen tot het uitvoeren van belangrijke activiteiten, onze website belicht alles wat we doen.

Op www.sggdh.nl vind je gedetailleerde informatie over onze verschillende activiteiten en evenementen, waaronder medische congressen, workshops, en andere initiatieven die bijdragen aan de (Surinaamse) medische gemeenschap. Bovendien delen we graag onze doelstellingen en missie, waarbij we streven naar het bevorderen van kennisuitwisseling en het stimuleren van samenwerking binnen de gezondheidssector.

Maar dat is nog niet alles! Naast de site van de Stichting hebben we ook een speciale website gewijd aan ons jaarlijkse Medisch Congres Surinamedag: www.surinamedag.com. Hier vind je alle details over dit unieke, jaarlijkse evenement, inclusief het programma, sprekers, en registratie-informatie. Het is een bron van inspiratie en educatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de medische ontwikkelingen en uitdagingen met een nadruk op de Surinaamse gemeenschap.

Contact

Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o.
Arnoldsonstraat 23 • 2286 AG • Rijswijk (ZH) • Nederland

(+31) 06 11 10 92 41 • bestuur [at] surinamedag [dot] com

IBAN: NL54ABNA0597834644 • BIC: ABNANL2A • KvK: 27278554

Social Media