De medisch zorg is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Een jaarlijks terugkerende en gewaardeerde activiteit van de Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o. is de nascholing Surinamedag.

Door vele medische professionals wordt er altijd vol verwachting en plezier naar uitgekeken. Elk jaar wordt er weer een goede capita selecta onderwerpen aan de orde gesteld en besproken die relevant zijn voor de medische praktijk. De sprekers zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Ze worden niet alleen gekozen vanwege hun diepgaande kennis, maar ook vanwege hun enthousiasme bij het delen van die kennis en het bevorderen van verbeteringen in de medische praktijk. Onze deskundige sprekers dragen bij aan de waarde van de Surinamedag door hun inzichten en ervaringen te delen en door deelnemers te inspireren.
Anders dan de titel doet vermoeden is dit medische congres toegankelijk voor alle artsen, tandartsen en apothekers. De Surinamedag is voor alle medische professionals met interesse in de besproken onderwerpen en het verbeteren van de medische praktijk.

Naast kennisoverdracht is er altijd voldoende tijd in het programma gereserveerd voor interactie tussen deelnemers onderling en met de sprekers. Dit bevordert actieve discussies, het delen van ervaringen en het opbouwen van professionele netwerken. De Surinamedag draagt daardoor niet alleen bij aan het vergroten van kennis, maar ook aan het versterken van de medische gemeenschap als geheel. Het is een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten, ideeën uit te wisselen en samen te werken aan het bereiken van gemeenschappelijke doelen in de gezondheidszorg.

Contact

Stichting Geneeskundig Genootschap Den Haag e.o.
Arnoldsonstraat 23 • 2286 AG • Rijswijk (ZH) • Nederland

(+31) 06 11 10 92 41 • bestuur [at] surinamedag [dot] com

IBAN: NL54ABNA0597834644 • BIC: ABNANL2A • KvK: 27278554

Social Media